Tabak etui

Tabak etui kopen om uw pakje shag in te plaatsen?
Zo blijft uw shag langer vers, maar oogt het ook een stuk hipper
en vrolijker dan de afbeeldingen van tegenwoordig.
Wij verkopen tabak etuis van leder en kunstleder.

Tabak etui kopen om uw pakje shag in te plaatsen?
Zo blijft uw shag langer vers, maar oogt het ook een stuk hipper
en vrolijker dan de afbeeldingen van tegenwoordig.
Wij verkopen tabak etuis van leder en kunstleder.

Meer

Tabak etui Er zijn 17 producten

Toont 1 - 17 van de 17 items
Toont 1 - 17 van de 17 items

Tabak etui van leder of kunstleder

Bij ons koopt u de mooiste tabak etuis met vele verschillende ontwerpen en materialen. In onze online winkel verkopen wij meer dan 30 verschillende buidels, daarmee hebben wij het grootste assortiment van Nederland en heeft u een ruime keuze.

tabak etui van kunstleder

Leder vs kunstleder

Wij krijgen vaak de vraag of er een bijkomend voordeel is bij een lederen tabak etui ten opzichten van een kunstlederen uitvoering. Het antwoord hierop is wat lastig te geven omdat dit afhangt van de manier van gebruik. Bij leder is het zo dat het materiaal sterker is en dus langer mee zal gaan.
Bij een kunstleder materiaal is daar in tegen de prijs stukken lager dan bij een 100% leder tabak etui. Een kunstlederen zal dan ook wat minder lang mee gaan, maar door de lage prijzen is het weer mogelijk om twee kunstlederen aan te schaffen voor de prijs van één leder tabak etui. De keuze is dus geheel afhankelijk van uw wensen, er zit geen verschil in het vers houden van uw tabak, dit doen beide versies even goed.

Op dit moment hebben we een landen actie deal waarbij u drie etuis koopt daarbij twee tabak boxjes cadeau. In deze boxjes kunt u losse tabak kwijt met daarbij een pakje vloei en een aansteker, extra stevig en handzaam.Extra bescherming

Naast het vers houden van uw tabak een shagzak bescherming aan uw shag/pakje shag. Dit kan op twee manieren:

  • U plaatst uw volledige pakje shag in de tabak etui. De buidel zal als een tweede huid dienen.
  • U plaatst het tabak los in de buidel. De tabak etui heeft een dikkere huid dan een pakje shag en zal daardoor ook uw tabak beter beschermen tegen weersinvloeden.

Zonder negatieve afbeeldingen

Bent u de negatieve afbeeldingen zat? Afbeeldingen van ogen en ziekenhuizen. Dat is dan vanaf nu verleden tijd met een tabak etui. Het vervangt uw reguliere pakje shag, waardoor negatieve afbeeldingen niet meer te zien zullen zijn. Zo hoeft u een pakje niet meer te verstoppen als er mensen binnenlopen.

Binnen ons assortiment zijn vele verschillende ontwerpen te vinden. Daarnaast verkopen wij deze in verschillende maten, het is daarom aan te raden om vooraf even de maten na te kijken voor u een bestelling plaatst.

opengeklapt

  • Verschillende vlaggen van landen (Engeland, Italië, Frankrijk, Duitsland)
  • Bezienswaardigheden zoals Toren van Pisa, Big Ben, Eiffeltoren en het Colosseum
  • Kunstlederen tabak etui in verschillende kleuren (blauw, bruin, zwart en zandkleurig)
  • Speciale actie deals met hoge korting.Rookt u naast shag ook sigaretten en zoekt u dezelfde bescherming hiervoor als een tabak etui? Dan is een sigarettendoosjes en sigarettencover de perfecte oplossing. Deze doosjes hebben nog een bijkomend voordeel dat ze een harde kaft hebben. Dit zal extra bescherming geven tijdens het dragen van de sigaretten in de broekzak. En koopt u deze voor 16:00, dan zal uw bestelling dezelfde dag nog netjes worden verzonden!